Ethan komt erachter dat zijn grote liefde, Victoria, eigenlijk geen mens is maar de dochter van een monsterlijk beest, en dat ze bovendien met een ander moet trouwen om haar familie te redden. Hij trekt zich terug om monnik te worden, een eenzaam leven zijn enige vooruitzicht. Maar de Kerk heeft andere plannen met hem.

Ethan’s mentor vraagt hem om de beroemde vampierenjager Dom Calmet naar zijn geboortedorp te brengen. Ethan moet een lange reis ondernemen, zowel letterlijk als emotioneel, terug naar het dorp van zijn jeugd en de monsters die daar ronddwalen. Hij moet kiezen tussen liefde en geloof als hij daar opnieuw de Dochter van de Vampier ontmoet.

Dit verhaal bezit veel kenmerken van de klassieke Gotische romans (een duistere heldin, een besluiteloze held, een exotische locatie, referenties aan klassieke literatuur, oude kastelen en dreigende gevaren) gecombineerd met de sensualiteit van een moderne roman. De Dochter van de Vampier zal je doen verlangen naar meer.

 

Nu Kopen

 

LEIGH ANDERSON loves all things Gothic and paranormal. Her master’s thesis was on vampire imagery in Gothic novels and she met her husband while assuming the role of a vampire online. She currently teaches writing at several universities and has a rather impressive collection of tiny hats. She lives in a small town in the mountains with her husband, human child, and two fur-children. She is currently working on too many writing projects, and yet not enough. You can find all works by Leigh Anderson here. Visit her website LeighAndersonRomance.com.